منتدى دوجينو
طرق تجميد اللحوم 44469110
منتدى دوجينو
طرق تجميد اللحوم 44469110


أهلا وسهلا بك إلى منتدى دوجينو .أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم، إذا كانت هذه زيارتك الأولى للمنتدى، فيرجى التكرم بزيارة صفحة التعليمـــات، بالضغط هنا.كما يشرفنا أن تقوم بالتسجيل بالضغط هنا إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى، أما إذا رغبت بقراءة المواضيع والإطلاع فتفضل بزيارة القسم الذي ترغب أدناه.

الرئيسيةالرئيسية  البوابةالبوابة  أحدث الصورأحدث الصور  التسجيلالتسجيل  دخولدخول  
اخر المواضيع
!~ آخـر 10 مواضيع ~!
شارك اصدقائك شارك اصدقائك العاب اطفال - لعبة بناء المنزل
شارك اصدقائك شارك اصدقائك العاب بنات - لعبة بنات بتكنولوجيا جديدة
شارك اصدقائك شارك اصدقائك شات دلع الموصل
شارك اصدقائك شارك اصدقائك 1069-مذكرة مراجعة قصة island homes للصف الخامس الابتدائى لغات ترم ثانى
شارك اصدقائك شارك اصدقائك 1074-مذكرات مراجعة قصة no laughing matter للصف الخامس الابتدائى لغات ترم ثانى
شارك اصدقائك شارك اصدقائك 1277-The Secret Garden worksheets للصف السادس الابتدائى لغات ترم ثانى
شارك اصدقائك شارك اصدقائك 1047-مجموعة مذكرات way ahead للصف الثالث الابتدائى لغات ترم ثانى
شارك اصدقائك شارك اصدقائك 1076-مذكرة مراجعة jumb aboard للصف الخامس الابتدائى لغات ترم ثانى
شارك اصدقائك شارك اصدقائك 0393-مذكرة الأستاذ جمال عبد الرحيم فى مراجعة BIOLOGY للصف الأول الثانوى لغات ترم أول
شارك اصدقائك شارك اصدقائك 0392-مذكرة مدرسة النزهة فى مراجعة Biology للصف الأول الثانوى لغات - ترم أول
شارك اصدقائك شارك اصدقائك 0395-مراجعة شهر أكتوبر Biology للصف الأول الثانوى لغات
شارك اصدقائك شارك اصدقائك 0394-مراجعة الفصل الثالث Biology للصف الأول الثانوى لغات
شارك اصدقائك شارك اصدقائك 0390-Biology - Bilharzia للصف الأول الثانوى لغات
شارك اصدقائك شارك اصدقائك 0391-Biology Booklet للصف الأول الثانوى لغات
شارك اصدقائك شارك اصدقائك 0402-مذكرة مراجعة نهائية فى الكيمياء للصف الأول الثانوى لغات
السبت نوفمبر 17, 2018 12:47 pm
السبت نوفمبر 03, 2018 4:08 am
الثلاثاء أغسطس 21, 2018 2:50 pm
السبت ديسمبر 23, 2017 1:26 am
الخميس ديسمبر 21, 2017 1:23 am
الأحد نوفمبر 27, 2016 10:02 pm
السبت نوفمبر 19, 2016 9:50 pm
السبت نوفمبر 19, 2016 8:39 pm
الأحد نوفمبر 13, 2016 5:13 pm
الأحد نوفمبر 13, 2016 5:07 pm
الأحد نوفمبر 13, 2016 5:04 pm
الأحد نوفمبر 13, 2016 5:00 pm
الأحد نوفمبر 13, 2016 4:56 pm
الأحد نوفمبر 13, 2016 4:46 pm
الأحد نوفمبر 13, 2016 4:40 pm
إضغط علي شارك اصدقائك اوشارك اصدقائك لمشاركة اصدقائك!


منتدى دوجينو  :: منتدى حواء وادم والبيت السعيد :: المطبخ :: التدبير المنزلى

شاطر
طرق تجميد اللحوم Emptyالثلاثاء أكتوبر 25, 2011 10:08 pm
المشاركة رقم:
المعلومات
الكاتب:
اللقب:
Admin
الرتبه:
Admin
الصورة الرمزية

GeeGee

البيانات
كيف تعرفت على علينا كيف تعرفت على علينا : عن طريق صديق
الحصان
الدولة : مصر
طرق تجميد اللحوم Swimmi10
طرق تجميد اللحوم Counse10
انثى
طرق تجميد اللحوم Pi-Ca31
عدد المساهمات : 9413
العمر : 33
العقرب
طرق تجميد اللحوم 166_im10
نقاط : 12722
تقييم العضو : 67
تاريخ الميلاد : 15/11/1990
تاريخ التسجيل : 03/10/2010
التوقيت

الإتصالات
الحالة:
وسائل الإتصال:

مُساهمةموضوع: طرق تجميد اللحوم


طرق تجميد اللحوم


) الكفتة والبورجر
ترص وهى نية فى طبق بايركس او فى علبه بلاستيك وبعدين نضعها فى كيس بلاستيك كبير
او
نحمر الكفتة ونسويها عادى فى صلصة طماطم (داوود باشا مثلا ) على نار هادية
من 3-4 دقايق ونتركها لحد ماتبرد وبعدين نضعها فى البايركس او طاجن وبعدين
كيس نايلون وندخلها تجمد ويفضل الاتزيد مدة الحفظ عن شهر

2) الكبيبة
بعد ما نعملها وهى نيئة ونرصصها فى صينية بجانب بعضها لحد ماتجمد وبعدين ممكن نسيبها زى ما هى او نشيلها ونضعها فى اكياس نايلون
ولما نيجى نستخدمها نخليها تفك من التثليج شوية وبعدين نرشها بالمادة الدهنيه ةندخلها الفرن متوسط الحرارة لحد ماتستوى وتحمر

طهى اللحوم المجمدة
اولا :- يجب طهى اللحوم مباشرة بعد ما التلج يسيح على طول حتى لا تتعرض للفساد وحتى لاتفقد جزء كبير من بروتيناتها وقيمتها الغذائية
ثانيآ :- قد تطهى وهى مجمدة وهو الافضل وخاصه الستيك والبفتيك وكباب الحله
والعصاج والتامة التجهيز زى الفراخ البانية او البفتيك البانية ( الجاهزة
بالبيض والبقسماط )
بنضعها فى المقلاية على نار هادية لحد ما يزوب الثلج وبعدين تكملى تحميرها عادى او تشويها عادى
الطيور المجمدة :- يجب صهر الثلج حتى يمكن اعاده غسلها جيدا بعد التثليج
الطيور الطازجة


الأسماك :- نغسلها و ننظفها ونصفيها من الماء تماما ونلفها فى ورق ذبدة او ورق فويل وندخلها فى كيس بلاستيك ونقفلها كويس قوى ونجمدها
او
ممكن تقطعيه شرائح وترتبيه فى طبق بحيث يفصل بينه ورق ذبدة وبعدين نضعه فى علبه او كيس بلاستيك

مده حفظ السمك تكون من شهر لكن لو انتى مجمداه وهو طازج تماما ممكن يبقى متجمد لحد 3 شهور

الجمبرى :-
لازم قبل ما تجمديه يكون طااازج تماما
تغسليه كويس من الرمل وبعدين تصفيه من الماء وتنزعى راسه بس وبعدين ضعيه فى
علبة او طبق وبرضه ياريت لو تفصلى بينه بورق زبده او فويل وتحفظية
ويجب الا تزيد مده حفظة عن شهر واحد





الموضوع الأصلي : طرق تجميد اللحوم // المصدر : منتديات دوجينو // الكاتب: GeeGee


توقيع : GeeGee






طرق تجميد اللحوم Emptyالأربعاء أكتوبر 26, 2011 8:31 am
المشاركة رقم:
المعلومات
الكاتب:
اللقب:
المشرف
الرتبه:
المشرف
الصورة الرمزية

المهندس

البيانات
كيف تعرفت على علينا كيف تعرفت على علينا : من منتدى آخر
الثعبان
طرق تجميد اللحوم Painti10
طرق تجميد اللحوم Engine10
ذكر
طرق تجميد اللحوم Pi-Ca2
عدد المساهمات : 2087
العمر : 47
الثور
طرق تجميد اللحوم 160_im10
نقاط : 3061
تقييم العضو : 0
تاريخ الميلاد : 01/05/1977
تاريخ التسجيل : 12/10/2011
التوقيت

الإتصالات
الحالة:
وسائل الإتصال:

مُساهمةموضوع: رد: طرق تجميد اللحوم


طرق تجميد اللحوم


افاض قلمك بكل ماهو جدييييييد

وحضورك عندنا بالطبع يوم عييييد

وبكل ما تحطه اناملك انا به سعيييييد

الف شكر على احلى المواضيع

طرق تجميد اللحوم 741670




الموضوع الأصلي : طرق تجميد اللحوم // المصدر : منتديات دوجينو // الكاتب: المهندس


توقيع : المهندس










الــرد الســـريـع
..




الذين يشاهدون محتوى الموضوع الآن : 20 ( الأعضاء 3 والزوار 17)





مواضيع ذات صلة

طرق تجميد اللحوم Collapse_theadتعليمات المشاركة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة



Alexa Certified Traffic Ranking for http://www.dogeeno.com/
Add to GoogleAdd to MymsnAdd to My YahooAdd to PageflakesAdd to My netvibesAdd to My BloglinesAdd to Alesti RSS Reader Add to Elfadilgsm RSS Submit
Webutation